Биография Morphine Suffering

virusniak | 14 сентября 2012

Morphine Suffering — український рок-гурт, що виник 2008 року.

Днем народження гурту музиканти вважають 24 липня 2008 року — дату дебютного виступу на фестивалі «Дубки» в Черкасах. Відтоді гурт розпочав активну концертну діяльність і вже в грудні записав у Черкасах свій перший ЕР, який отримав назву Заплати и Сдохни. В січні 2009 року гурт презентував свій дебютний ЕР-альбом у київському клубі «Барви», після чого презентації відбулися у Черкасах, Кривому Розі, Полтаві, Кам'янці-Подільському та Вінниці.

На початку літа у складі гурту відбулися зміни. Відтак музиканти почали активно працювати над новою програмою, яку представила восени 2009 року. Результатом роботи став запис ЕР Открой глаза. Значущим моментом в історії колективу стала участь і організація двох фестів у Боярці під загальною назвою Boyarka Rock Fest. Між першим і другим боярськими фестивалями новим вокалістом гурту став Юрій Ключник, екс-гітарист вінницького гурту Серце Дженніфер. Таким складом Morphine Suffering відіграв концерти в Боярці та Києві (у клубі Sky Hall).

На початку весни 2010 року музиканти записали синґл на пісню «Ну скільки ще…?», а вже у травні на цю пісню було знято дебютний кліп гурту. Влітку 2010 Morphine Suffering розпочав активну концертну діяльність, відвідавши Запоріжжя, Козятин, Ніжин, Чернігів, Київ та інші міста.

В жовтні 2010 відбулася презентація дебютного кліпу та почалася його ротація на музичному каналі Еnter-musіc. Взимку та навесні 2011 гурт активно концертував, відвідавши Чернігів, Ніжин, Київ, Запоріжжя, Дніпропетровськ, Донецьк та Кам'янець-Подільський.

У квітні гурт розпочав підготовку до запису повноформатного альбому, що з'явився на початку осені 2011 року під назвою Світло не згасне.

10 серпня 2012 року стало відомо про вихід із гурту басиста Максима Живолупа. На зміну йому прийшов Сергій Панасюк.

11 серпня 2012 року вокаліст гурту Юрій Ключник офіційно заявив, що йде з гурту через внутрішні конфлікти і залишає за собою право виконання більшості пісень альбому "Світло не згасне", оскільки він є автором цих пісень (окрім пісні "Останься") і забороняє наступним можливим вокалістам виконувати їх.
[ред.]
Учасники
Теперішні
Михайло Рибак — вокал (з 2012)
Сергій Панасюк — бас-гітара(з 2012)
Владислав Рильський — гітара
Олексій Шатохін — ударні (з 2009)
Колишні
Юрій Ключник — вокал (2009-2012)
Максим Живолуп — бас-гітара (2008-2012)
Олексій Смага — ударні (2008—2009; з 2010)
Віктор Філоненко — гітара (4 концерти у 2008)
Яша Скорина — вокал (2008—2009)
Семен Дядюра — вокал, якийсь час гітара (2008—2009)
Олексій Поліщук — вокал (весна—літо 2009)
Віктор Любименко — гітара (2009)
[ред.]
Дискографія
Світло не згасне (2011)
Ну скільки ще? (синґл, 2010)
Открой глаза (ЕР, 2009)
Заплати и сдохни (ЕР, 2008)

virusniak | 14 сентября 2012
Текст биографии Morphine Suffering взят из открытых источников либо добавлен пользователем.

Мы стремимся к тому, чтобы предоставленная на сайте информация была наиболее точной и полной. Если у вас есть дополнения или вы заметили неточность в биографии Morphine Suffering, вы можете отредактировать биографию с учетом ваших замечаний. После модерации, биографии Morphine Suffering с вашими дополнениями и корректировками будет доступна другим пользователям. Зарегестрированные пользователи могут набирать баллы за добавление информации (биографий, текстов, аккордов), таким образом участвуя в рейтинге наиболее активных пользователей.

Новые тексты и переводы

Пожалуйста, включите JavaScript

Он необходим для работы плеера. Как это сделать